• web srekno maturanti
  • 14 фебруари 233445533
  • cover photo
  • Cover photo
  • WEB SLAJDER

Работно време
10:00-22:00

Супермаркет
08:00-22:00

Food court
10:00 – 24:00

Недела и државни празници
10:00 – 20:00

Настани

web srekno maturanti

СРЕЌНО МАТУРАНТИ

Дали сте подготвени за вашата матурска вечер? Рамстор Мол, центарот на пазарувањето се грижи за Вашиот изглед, да...

Прочитај повеќе
Еко Маскембал

“Волшебно велигденско дрво” во Рамстор Мол

    И оваа година по повод Велигден, во Рамстор мол традиционално ќе се одржи хуманитраната акција “...

Прочитај повеќе
Еко Маскембал

Финални подготовки за ЕКО маскенбалот во Рамстор Мол

Доколку сѐ уште не сте започнале со подготовката на вашата ЕКО маска, сега е вистинско време да го направите тоа бидејќи...

Прочитај повеќе

Промоции

пролетна шопинг акција

Просветно Дело – пролетна шопинг сезона

Од 26.05 до 16.06 во Рамстор мол започнува Пролетна шопинг сезона. Големи попусти до -50% на над 10000 производи. ...

Прочитај повеќе
praznichni-popusti-april-2022

Празнични попусти во Рамстор Мол

Неверојатни попусти и изненадувања во пресрет на празниците во Рамстор Мол. Почнувајќи од 14.04, па сѐ до 01.05.2022 ...

Прочитај повеќе
veligdenski-poster-2022

Голем празничен попуст до -30%

Почитувани пријатели само за вас, во пресрет на еден од најголемите верски празници:   Голем празничен попус...

Прочитај повеќе

Ramstore

Повелете во одлично
снабдениот супермаркет
на Рамстор

Прочитај повеќе